بستن
اونچه که شما باید درباره کدو تنبل بدونین اینجاست کدو تنبل میوه ای غنی از مواد مغذی هست که مملو از ویتامین های A ، C و E و سرشار از بتاکاروتن ها و آنتی اکسیدان ها ست. دانه کدو تنبل سرشار از چربی های امگا 3 ، روی ، کلسیم ، فسفر ، مس ، منیزیم هست که میتونه به شما در کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه کمک کنه. یکی از میوه های فصل پاییز کدو تنبله. در ادامه قسمت اول انیمیشن خواص کدو تنبل رو واستون گذاشتیم.
رایگان

کدو تنبل کلسترول پایین

دانه های کدو شامل ترکیبات فیتوسترول هست که میتونه در پایین اومدن LDL نقش مهمی رو ایفا کنه.

 

کدو تنبل و منبع کامل تریپتوفان

تریپتوفان یک اسید آمینه س که جز مواد تشکیل دهنده پروتئین ها محسوب میشه.این عنصر میتونه سروتونین تولید کنه که این ماده در آرام خاطر و خوابی آروم کاربرد داره.

 

افراد زیادی از عصاره و روغن دانه کدو تنبل در درمان سرطان خوش خیم پروستات استفاده کردن.

یک فنجان گوشت له شده پخته شده کدو تنبل فقط 49 کالری داره. سرشار از ریبوفلاوین و ویتامین های A ، C و E است. رنگ نارنجی گوشت کدو تنبل نشون دهنده سطح بالای بتاکاروتن ها و آنتی اکسیدان هایی هست که بدن برای خنثی سازی رادیکال های آزاد استفاده میکنه.

مقادیر بالای ویتامین A و C  موجود در کدو تنبل تأثیر مثبتی بر سیستم ایمنی بدن داره و این منبع اصلی لوتئین و زاگزانتینه که با بینایی ارتباط داره. میزان بالای پتاسیم ، ویتامین C و فیبر همه میتونن به قلب و عروق شما برای سلامتی کمک کنن.

هرچقدر سطح پتاسیم در بدن شما بالاتر باشه خطر سکته مغزی در شما کمتره.و کدو تنبل این امکان رو برای شما فراهم میکنه که خودتونو از خطر سکته مغزی در امان نگه دارین.

 

کدو تنبل همچنین میتونه خطر تشکیل سنگ کلیه رو کاهش بده.سنگ های کلیه از مواردی از جمله کم آبی مزمن و یک رژیم غذایی غنی از پروتئین ، سدیم و قند به وجود میاد.

 

نقد و بررسی خود را بنویسید
  • فقط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نقد و بررسی ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*

کدو تنبل کلسترول پایین

دانه های کدو شامل ترکیبات فیتوسترول هست که میتونه در پایین اومدن LDL نقش مهمی رو ایفا کنه.

 

کدو تنبل و منبع کامل تریپتوفان

تریپتوفان یک اسید آمینه س که جز مواد تشکیل دهنده پروتئین ها محسوب میشه.این عنصر میتونه سروتونین تولید کنه که این ماده در آرام خاطر و خوابی آروم کاربرد داره.

 

افراد زیادی از عصاره و روغن دانه کدو تنبل در درمان سرطان خوش خیم پروستات استفاده کردن.

یک فنجان گوشت له شده پخته شده کدو تنبل فقط 49 کالری داره. سرشار از ریبوفلاوین و ویتامین های A ، C و E است. رنگ نارنجی گوشت کدو تنبل نشون دهنده سطح بالای بتاکاروتن ها و آنتی اکسیدان هایی هست که بدن برای خنثی سازی رادیکال های آزاد استفاده میکنه.

مقادیر بالای ویتامین A و C  موجود در کدو تنبل تأثیر مثبتی بر سیستم ایمنی بدن داره و این منبع اصلی لوتئین و زاگزانتینه که با بینایی ارتباط داره. میزان بالای پتاسیم ، ویتامین C و فیبر همه میتونن به قلب و عروق شما برای سلامتی کمک کنن.

هرچقدر سطح پتاسیم در بدن شما بالاتر باشه خطر سکته مغزی در شما کمتره.و کدو تنبل این امکان رو برای شما فراهم میکنه که خودتونو از خطر سکته مغزی در امان نگه دارین.

 

کدو تنبل همچنین میتونه خطر تشکیل سنگ کلیه رو کاهش بده.سنگ های کلیه از مواردی از جمله کم آبی مزمن و یک رژیم غذایی غنی از پروتئین ، سدیم و قند به وجود میاد.