بستن
خوردن یک یا دو حبه سیر تازه در روز میتونه شما رو از پزشک و دکتر و مطب دکتر دور کنه! چراکه میتونه برای شما اثرات تقویت کننده ایمنی ، ضد باکتری ، ضد ویروس و ضد قارچ داشته باشه. بسیاری از اثرات درمانی سیر از ترکیبات حاوی گوگرد مانند آلیسین ناشی میشه. بریم و خواص این گیاه معجزه گر رو با هم یادبگیریم.
رایگان

به طور کلی ، فواید سیر به چهار دسته اصلی تقسیم میشه:

 کاهش التهاب (خطر آرتروز و سایر بیماری های مرتبط با التهاب رو کاهش میده)

 تقویت عملکرد ایمنی بدن (خواص ضد باکتری ، ضد قارچ ، ضد ویروس و ضد انگلی)

  بهبود سلامت قلب و عروق و گردش خون (از لخته شدن خون جلوگیری میکنه ، باعث بهبود چربی ها و کاهش فشار خون میشه)

 حداقل دشمن 14 نوع سلول سرطانیه (از جمله سرطان ریه ، پستان ، معده و لوزالمعده).برای سلولهای سرطانی نقش سم رو بازی میکنه.

علاوه بر این ، سیر میتونه در برابر باکتری های مقاوم در برابر دارو موثر باشه و تحقیقات نشون داده که با هضم آلیسین در بدن ، اسید سولفنیک تولید میشه ، ترکیبی که سریعتر از هر ترکیب شناخته شده دیگه میتونه در مقابل رادیکال های آزاد خطرناک واکنش نشون بده.

 

 آلیسین ، به نوبه خود ، به سرعت تجزیه میشه و ترکیبات مختلف گوگرد ارگانیک رو تشکیل میده. بنابراین برای "فعال کردن" خواص دارویی سیر ، یک حبه سیر تازه رو قبل از قورت دادن با یک قاشق له کنین.

 آلیسین ، ظرف یک ساعت از خرد کردن سیر از بین میره ، بنابراین قرص های سیر عملاً بی ارزش هستن. سیر سیاه که اساساً سیر تخمیر شده س و سیر جوانه زده حتی میتونه حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر معمولی باشه.

نقد و بررسی خود را بنویسید
  • فقط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نقد و بررسی ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*

به طور کلی ، فواید سیر به چهار دسته اصلی تقسیم میشه:

 کاهش التهاب (خطر آرتروز و سایر بیماری های مرتبط با التهاب رو کاهش میده)

 تقویت عملکرد ایمنی بدن (خواص ضد باکتری ، ضد قارچ ، ضد ویروس و ضد انگلی)

  بهبود سلامت قلب و عروق و گردش خون (از لخته شدن خون جلوگیری میکنه ، باعث بهبود چربی ها و کاهش فشار خون میشه)

 حداقل دشمن 14 نوع سلول سرطانیه (از جمله سرطان ریه ، پستان ، معده و لوزالمعده).برای سلولهای سرطانی نقش سم رو بازی میکنه.

علاوه بر این ، سیر میتونه در برابر باکتری های مقاوم در برابر دارو موثر باشه و تحقیقات نشون داده که با هضم آلیسین در بدن ، اسید سولفنیک تولید میشه ، ترکیبی که سریعتر از هر ترکیب شناخته شده دیگه میتونه در مقابل رادیکال های آزاد خطرناک واکنش نشون بده.

 

 آلیسین ، به نوبه خود ، به سرعت تجزیه میشه و ترکیبات مختلف گوگرد ارگانیک رو تشکیل میده. بنابراین برای "فعال کردن" خواص دارویی سیر ، یک حبه سیر تازه رو قبل از قورت دادن با یک قاشق له کنین.

 آلیسین ، ظرف یک ساعت از خرد کردن سیر از بین میره ، بنابراین قرص های سیر عملاً بی ارزش هستن. سیر سیاه که اساساً سیر تخمیر شده س و سیر جوانه زده حتی میتونه حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر معمولی باشه.