بستن

چایی ها و دمنوش ها

در این بخش قصد داریم شما رو با فواید و مضرات انواع چایی ها آشنا کنیم.

فیلتر
در هر صفحه
چای بابونه: چرا این نوشیدنی درمانی باستانی هنوز هم مورد توجه هست؟ داستان بابونه به تمدن های باستان اروپا و آسیای غربی برمی گرده. یونانی ها ، مصری ها و رومی ها این گل رو به دلیل کاربردهای متنوع مثل درمان خشکی پوست بسیار ارزشمند میدونستن. بقراط ، پدر دارو ، جز اولین کسانی بود که طرفدار این گل بود. در دوران قرون وسطی بابونه خیلی زیاد مورد استفاده قرار می گرفت. در طول قرون 16 و 17 ، پزشکان و شفا دهندگان، بابونه رو برای انواع مصارف تجویز می کردن. بابونه همچنین به عنوان چای مصرف می شد و نسل به نسل منتقل شد و امروز به ما رسیده.که امروز با دمنوش بابونه شناخته میشه. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین.
چای دومین نوشیدنی محبوب در جهانه که فقط آب میتونه ازون سبقت بگیره. جالتر اینه که میزان نوشیدن چای در افراد به طور مداوم در حال افزایشه.مثلا تو آمریکا از سال 1999 تا 2016 واردات چای 400 درصد افزایش داشته. این به این معنیه که افراد بیشتری از چای و مزایای اون لذت می برن.امروز میخوایم در مورد یکی از چایی های معروف به نام سیلان صحبت کنیم. لطفا در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین.
چای گل داودی به آرامش خاطر شما کمک میکنه و سلامتی مطلوب رو ارتقا میده. چای گل داودی به دلیل رنگ طلایی ، طعم و طراوت گل و اثر خنک کنندگی شناخته شده و بیش از 1000 سال به دلیل تأثیرات مثبت روی چشم ، قلب ، استخوان ها و سیستم ایمنی بدن ، یک نوشیدنی گیاهی محبوب بدل شده. در ادامه در وب سایت دکتر بارتر در مورد این چای بیشتر بدونین.
چای نخود پروانه ای! یک نوشیدنی زیبا! چرا زیبا ؟ به دلیل توانایی تغییر رنگ ، از آبی به صورتی و به بنفش! لطفا در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین.
به طور کلی ، یک وعده به میزان یک اونس یا بعبارتی 226 گرم چای سیاه شیرین نشده میتونه 14 تا 61 میلی گرم کافئین رو برای شما فراهم کنه ، و اون رو به گزینه ای مناسب برای نوشیدنی های پر از کافئین مثل نوشیدنی های انرژی زا و نوشابه تبدیل کنه. با هم بریم پایین و با خواص چای سیاه بیشتر آشنا بشیم.
چای ماسالا یک چای معطر و شیرین ، چای یا ماسالا چای نامگذاری شده ،که از ترکیبی از چای سیاه ، شیر ، زنجبیل و سایر ادویه ها ساخته شده. اگر عاشق غذاهای هندی هستید یا با اونها آشنایی دارین ، به احتمال زیاد در مورد چای ماسالا ، یک چای ادویه ای شیرین و مخلوط با شیر شنیده باشین. با دکتر بارتر همراه باشین تا در ادامه این مطلب شما رو با خواص مهم این چای بیشتر آشنا کنیم.
برخی از افراد فک میکنن که قاصدک چیزی نیست جز علف هرز مزاحم که میتونه یک باغ کاملا مرتب رو خراب کنه، در حالی که برخی دیگه اون رو یکی از مفیدترین هدایای طبیعت میدونن. در حقیقت ، قاصدک جز اولین گیاهان دارویی بود که سابقش به قرن 10 و 11 در خاورمیانه برمیگرده. همچنین در طب سنتی چین برای تسکین مشکلات کبدی و سایر موارد بهداشتی مورد استفاده قرار میگرفته. از ریشه هاش تا گل ها ، تقریباً از تمام قسمت های قاصدک میشه برای تهیه چای ، سوپ ، قهوه و معجون های دیگه استفاده کرد که می تواند سلامتی شما رو تقویت کنه. با دکتر بارتر همراه باشین تا در ادامه با خواص چای قاصدک بیشتر آشنا بشین.
زنجبیل یکی از ادویه هایی هست که دکتر بارتر توصیه میکنه همیشه تو آشپزخانه خونتون داشته باشین. نه تنها یک افزودنی فوق العاده برای پخت و پزه بلکه دارای خواص دارویی کافی برای پر کردن چندین کتابه! خوب بریم پایین و در ادامه این مطلب با دکتر بارتر همراه باشین.
خوردن یک یا دو حبه سیر تازه در روز میتونه شما رو از پزشک و دکتر و مطب دکتر دور کنه! چراکه میتونه برای شما اثرات تقویت کننده ایمنی ، ضد باکتری ، ضد ویروس و ضد قارچ داشته باشه. بسیاری از اثرات درمانی سیر از ترکیبات حاوی گوگرد مانند آلیسین ناشی میشه. بریم و خواص این گیاه معجزه گر رو با هم یادبگیریم.
نعنا فلفلی برای سیستم تنفسی مورد استفاده قرار میگیره ، از جمله در سرفه ، سرماخوردگی ، آسم ، آلرژی و سل. روغن نعناع یک گزینه موثر برای داروهایی مانند Buscopan برای کاهش اسپاسم روده بزرگه. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین تا با خواص این گیاه آشنا بشین.
روغن اسطوخودوس دارای ساختاری پیچیده از نظر شیمیایی با بیش از 150 ماده فعاله. این روغن سرشار از استرهاست .مولکول های معطر با خاصیت ضد اسپاسم (مهار کننده اسپاسم و درد) که ، باعث آرامش میشه. بریم و با هم با این گیاه خوش عطر آشنا بشیم.با دکتر بارتر همراه باشین.
آویشن یک گیاه معطره که میتونه نقش مهمی رو در زندگی غذایی شما ایفا کنه. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدانه. آویشن حاوی فلاونوئیدهای تقویت کننده سلامتی از جمله آپیژنین ، نارینژنین ، لوتئولین و تیمونین هست و نشون داده شده که از چربی های سالم موجود در غشای سلول های مغز ، کلیه و قلب محافظت میکنه و اونو افزایش میده. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین.
بابونه بیشتر به شکل چای برای استفاده در آرامش معده و کمک به خواب آرام استفاده میشه. حتی استفاده از بابونه برای کاهش تورم روی پوست و مبارزه با باکتری ها در بسیاری از مقالات و سازمان آلمان تایید شده. بابونه یک ضد التهاب قدرتمنده که دارای خواص ضد باکتری ، ضد اسپاسم ، ضد حساسیت ، شل کننده عضلات و آرام بخشیه. در ادامه به فواید این گیاه می پردازیم.با دکتر بارتر همراه باشین.
این گیاه گلدار به طور سنتی به عنوان تقویت کننده کبد استفاده میشه ، برای سم زدایی و بهبود عملکرد کبد مفیده. قاصدک محرکیه که به طور معمول برای ناراحتی های کلیوی و کبدی استفاده میشه. قاصدک میتونه به صورت چایی هم مصرف بشه. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین.
دارچین ادویه ایست که به دلیل خاصیت ضد التهاب ، آنتی اکسیدان ، ضد دیابت ، ضد سرطان و ضد میکروب مشهور شده. دارچین میتونه به شما در کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک کنه. دارچین یکی از محبوب ترین ادویه های جهانه ، اما جدا از افزودن اون به غذا میتونین با اون چایی هم درست کنین و از فواید اون لذت ببرین. با دکتر بارتر همراه باشین تا در ادامه با خواص این چای خوشمزه آشنا بشین.
بیدمشک (Arctium) گیاهیه گلدار که در فرهنگ های مختلف جا باز کرده. در ژاپن ، ریشه اون به "گوبو" معروفه در غذاهای اونها استفاده میشه.قبیله Iroquois آمریکای شمالی ، و همچنین گروه های بومی آمریکا ، بیدمشک رو برای زمستان خشک و نگهداری میکنن. در چین ، بیدمشک به طور سنتی برای کمک به کاهش التهاب و همچنین تقویت ادرار استفاده میشه. ریشه بیدمشک زمانیکه که خوب رشد کرده باشه میتونه ارتفاعی بین یک تا دو متر داشته باشه. گل های اون رنگ بنفش دارن. برگها بزرگ ، در اندازه كل تا 50 سانتیمتر (19.6 اینچ) رشد می كنن. بیدمشک بومی اروپا و آسیاست و در دهه 1600 توسط مهاجران انگلیسی تو آمریکا معرفی شد. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین.
آویشن یک گیاه کوچک از خانواده گیاهان نعناع ست و دارای سابقه غنی استفاده در طی صدها ساله. به عنوان مثال ، افراد در قرون وسطی برای جلوگیری از کابوس ، آویشن رو زیر بالش خودشون میذاشتن. از طرف دیگه ، رومیان باستان اون روی پنیر می پاشیدن تا طعم بهتری به اون بده. از آویشن جدا از مصارف درمانی ، تو آشپزی هم استفاده میشه. برگها و گلهای اون به صورت تازه یا خشک ، تو سوپ ، خورشت و سبزیجات تفت داده شده مخلوط میشن تا طعم مطبوعی به اونها اضافه کنن. یکی دیگه از روش های محبوب، استفاده از آویشن به عنوان چاییه، نوشیدنی که بسیاری از مردم ازش لذت می برن. در ادامه با خواص این چای مفید آشنا بشین.
احتمالاً شما در مورد ماتچا ، نوعی چای سبز که از قرن دوازده وجود دارد ، شنیده اید ، اما اخیراً محبوبیت قابل توجهی پیدا کرده است. اما این پودر تلخ و سبز دقیقاً چیست و چه فایده ای برای سلامتی شما دارد؟ با دکتر بارتر همراه باشید تا بدانید چرا چای سبز ماتچا سزاوار بهترین القاب است.
سالهاست که هند به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای چای ساز جهان شناخته می شود. در حقیقت ، در گزارش سال 2015 سازمان کشاورزی غذایی سازمان ملل آمده است که هند دومین کشور بزرگ تولید کننده چای در جهان است ، درست پس از چین. این را می توان به آماری از دو سال قبل نسبت داد - تولید چای این کشور در سال 2013 به 1.2 میلیون تن رسیده است. یکی از گرانترین صادرات هند ، چای دارجیلینگ است. این نوع چای به دلیل طعم بی عیب و نقص آن در سراسر جهان قیمت بالایی دارد. اگر می خواهید در مورد چای دارجیلینگ بیشتر بدانید ، ادامه این مطلب را در وب سایت دکتر بارتر دنبال کنید.
چای سفید از گیاه Camellia sinensis تهیه می شود. برگها و جوانه های آن درست قبل از اینکه کاملاً باز شوند ، هنگام پوشیده شدن از موهای سفید ریز ، جمع می شوند. به همین دلیل است به آن چای سفید می گویند. چای سبز و چای سیاه نیز از گیاه Camellia sinensis تهیه می شود.اما روش پردازش آنها با یکدیگر متفاوت است.چای سفید پردازش کمتری نسبت به دو چای دیگر دارد. به همین دلیل ، مقدار زیادی آنتی اکسیدان را در خود نگه می دارد.به همین دلیل است که چای سفید فواید بسیار زیادی را به همراه دارد.از فواید آن می توان به کاهش خطر بیماری های قلبی ، مبارزه با پیری پوست و حتی کاهش وزن اشاره کرد. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشید تا شما را با خواص چای سفید آشنا کنیم.
Close